lördag 10 oktober 2009

Glömska Sara

Jag glömde ju totalt, har inte berättat om gårdagens kväll för er. Mötte upp med mamma strax efter skolan slutat, runt 17-tiden i Linné. Hade lovat henne att följa med på en film som pappa inte velat se. Faustas Pärlor hette den, gick bara på Hagabiografen (visar bara udda filmer), så jag borde anat oråd i mossen. Tvungna att äta innan bion var vi i alla fall, så gick in på pastarestaurangen som ligger där i närheten, kommer inte ihåg namnet nu, men de serverar otroligt god mat i alla fall. Vi tog en bruschetta, och därefter fisk - och skaldjurssoppa. Himmelskt.

Filmen var sorgsen, inte nu-gråter-jag sorgsen, utan mer långsam. Tung musik och huvudpersonen hade det inte så lätt alltså. Kan tyvärr inte rekommendera den, men alltid spännande att se andra kulturer. Filmen utspelar sig i Peru, vilket är en brutalt stor skillnad med hur vi lever här.

Well, I guess that's all.

For now!

2 kommentarer:

  1. Uh. Jag fixar verkligen inte sådana filmer! Det värsta som finns är att ögna igenom TV-tablån och hitta filmer som typ: "isländsk-spansk-tjeckisk-drama".

    SvaraRadera